30.11.05

La música i l'humor s'uneixen a Canta tu

El Treatreneu de Barcelona acull aquest vespre el muntatge Canta tu de la companyia Capella Sixtin. Una obra que s'endinsa en el panorama musical de la dècada dels 60 amb grans dosis d'humor. Vaig tenir la sort de veure aquest espectacle fa uns mesos i la recomano a tots aquells que vulguin riure durant l'hora i mitja que dura aquest peculiar recital. Els quatre actors i el pianista han aconseguit una unió de música i humor que funciona a la perfecció. Els que no en puguin gaudir avui, tenen dues oportunitats més: els dies 7 i 14 de desembre també al Teatreneu. Totes les funcions a les 10 del vespre.

28.11.05

Rent a la vista!

Què millor que donar el tret de sortida a un espai dedicat als musicals amb una gran estrena a la vista. 24 de març del 2006. Què passa aquest dia? Ja podeu agafar l’agenda perquè el musical Rent s’estrena a la gran pantalla. Fa pocs dies que s’ha estrenat als EEUU i està tenint un èxit impressionant. Desitjo que l’espera no sigui dura.

15.11.05

Comença l'espectacle!

Passin senyores i senyors! Acaba de sortir a la llum "T'ho diré cantant", un weblog on la música, el cinema i el teatre s'uneixen per crear un espai dedicat als musicals. On els amants d'aquest gènere trobaran tota la informació referent a l'actualitat musical tant al cinema com al teatre. Novetats, estadístiques, curiositats, actors i actrius, bandes sonores, aquest blog tocarà tot el que destaqui d'aquest món. Això sí, sense deixar de banda el que tenim més a prop. Les produccions del nostre país tindran preferència davant el que ve de fora. Que comenci l'espectacle!