30.1.07

El Musical més Petit està de gira

El Teatre Cirviànum de Torelló acollirà dins la seva programació d’hivern l’últim espectacle d’El Musical més Petit. El muntatge Tu, jo, ell, ella... i 10 anys més es podrà veure el proper dissabte 24 de març a les 1es 10 del vespre. La companyia ja ha programat altres dates durant aquest any 2007, entre elles s’hi ha d’afegir l’actuació que faran el 8 de juny a Berga.

26.1.07

John i Jen a l'Encaix

El proper 25 de febrer, la companyia La Jota portarà a Sant Joan de Vilatorrada l’espectacle musical John i Jen. Aquest muntatge ja es va poder veure l’estiu passat al Versus Teatre de Barcelona i a la Fira de Teatre de Tàrrega on va acumular molt bones crítiques. Ara arriba a la comarca del Bages emmarcat dins la setena edició del cicle Encaix que es fa a la sala de cultura Cal Gallifa.

14.1.07

Josep i el seu abric

El Teatre del Sol de Sabadell acull fins al 27 de maig el musical Josep i l'increïble abric en technicolor. Es tracta de l'adaptació al català d'un dels clàssics d'Andrew Lloyd Webber i Tim Rice, on s'explica la història bíblica del Josep, dels seus 11 germans i d'un abric multicolor. Una obra semi-professional que de moment ha rebut molt bones crítiques per part del públic.

9.1.07

T’estimo, ets perfecte... ja et canviaré a Sabadell

Un dels musical més divertits dels últims anys, T’estimo, ets perfecte... ja et canviaré, arriba a Sabadell de les mans del grup de teatre amateur del Centre de Sant Vicenç. Aquest espectacle, que es va representar a Broadway durant 10 anys, ja es va poder veure a Catalunya de la mà de Vania Produccions interpretat entre d’altres per Eduard Farel·lo, Mercè Martínez, Xavier Mestres, Teresa Vallicrosa i Xavi Mira. Ara el centre parroquial Sant Vicenç, situat al barri de la Creu Alta, acollirà fins el proper 4 de març aquest muntatge que reviu amb humor totes les etapes de les relacions de parella. Els dies de funció són els següents:

Dissabtes 10, 17, 24 de Febrer i 3 de Març a les 22 h
Diumenges 11, 18, 25 de Febrer i 4 de Març a les 18 h
Divendres 2 de Març a les 22 h

Per més informació podeu consultar la web de les Festes Majors a Catalunya.

6.1.07

Tot l'amor per a una bona causa


Actuació d'El Musical més Petit a la Marató de TV3, enguany dedicada a la lluita contra el dolor crònic. En el vídeo podem veure com Daniel Anglès, Pili Capellades, Susanna Domènech, Joan Vázquez i Xènia Garcia interpreten una bateria de cançons amb un punt en comú, totes les lletres presenten l'amor com el gran protagonista.

3.1.07

Homenatge al Timbaler del Bruc

El pròxim diumenge 7 de gener s’estrena al Teatre de la Passió d’Esparreguera el musical Timbals a la nit, un espectacle que reprodueix de la llegenda del Timbaler del Bruc. El repartiment d’aquest muntatge compta amb noms com els de Xavier Ribera-Vall, Óscar Mas, Joana Estebanell o Carles Torregrossa, que donaran vida alguns dels personatges que van formar part d’aquella batalla l’any 1808. L’espectacle farà gira per Catalunya durant tot aquest any 2007.