25.2.07

Nou espectacle de Dagoll Dagom

La companyia de teatre musical Dagoll Dagom a publicat a la seva pàgina web com serà el seu nou muntatge. Es tracta de Boscos Endins, una traducció al català d'un clàssic de Stephen Sondheim i James Lapine que es va estrenar a Broadway el 1987. És previst que s'estreni a Barcelona al proper més de novembre.

22.2.07

John i Jen a Sant Joan de Vilatorrada



Aquest és un fragment d'una cançó del musical John i Jen al Versus Teatre de Barcelona. El proper diumenge 25 de febrer, els actors Laia Piró i Jordi Vidal, sota la direcció de David Pintó, portaran aquest espectacle a Sant Joan de Vilatorrada a partir de 2/4 de 7 de la tarda.

12.2.07

Fil i Carbó no atura les funcions

La coral V9 de Viladomiu Nou segueix durant els propers mesos les representacions de l’espectacle musical Fil i Carbó. Les dates de les funcions són les següents:
  • Diumenge 18 de març
  • Dissabte 31 de març
  • Diumenge 1 d’abril
  • Dissabte 5 de maig
  • Diumenge 6 de maig

Totes les representacions dels dissabtes són a 2/4 de 10 del vespre mentre que les dels diumenges són a les 6 de la tarda. Les entrades es poden comprar a taquilla de l'espai industrial de Viladomiu Nou on es pot veure l'especacle, o al local del Galliner de Manresa.

8.2.07

Una mirada enrera

Si fem un repàs als musicals que han passat pels escenaris de Barcelona els últims anys, ens trobem amb el muntatge No són maneres de matar una dona. Una comèdia negra molt àgil i sobretot molt entretinguda que deixa de banda els grans decorats per donar tot el protagonisme a un guió molt ben treballat i amb pinzellades d’humor en tot moment. Vaig tenir l’oportunitat de veure aquest espectacle al Teatre Artenbrut fa més de dos anys i al acabar la funció, la sensació era d’haver passat una molt bona estona i d’haver vist un gran espectacle. Per això he volgut recuperar aquell No són maneres de matar una dona i, per un moment, reviure un dels musicals dels quals guardo més bon record.