7.9.06

La Jota de John i Jen

A partir d'ara s'afegeix a la llista d'enllaços la web d'una nova companyia de teatre musical que ha sorgit als darrers mesos. La Jota arriba picant fort i ho fa amb el muntatge John i Jen, que ja s'ha pogut veure al Versus Teatre de Barcelona i aquest cap de setmana arriba a Tàrrega dins la Fira de Teatre. La companyia ha posat en funcionament aquesta web per oferir tota la informació d'aquest primer muntatge. S'hi poden trobar fotografies i un parell de cançons de l'obra. A més d'altres seccions, també hi ha un calendari per saber en tot moment la programació de l'espectacle. Us convido a donar un cop d'ull a la web i a veure John i Jen als que encara no ho heu fet.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Jordi!!!
Som la Gemma i la Rosa de El Galliner, que tot pasejant per la xarxa hem trobat el teu blog. Et felicitem, ens ha agrada molt! I també hem descobert que ets un apassionat dels musicals, una mica com nosaltres...!!!

Apa, esperem que ens puguem veure ben aviat! Suposo que aviat trauràs el cap per El Galli a gravar alguna coseta, oi?

G i R

Jordi Torras ha dit...

Hola Gemma i Rosa!

Moltes gràcies! M'alegra saber que us ha agradat el blog! La meva intenció és senzilla, informar però alhora aconseguir que sigui un espai d'intercanvi sobre el gènere. Així que ja ho sabeu, qualsevol aportació és benvinguda!

De ben segur que si no ens trobem per aquí, ens veiem aviat pel Galliner amb o sense càmera ;)