14.1.07

Josep i el seu abric

El Teatre del Sol de Sabadell acull fins al 27 de maig el musical Josep i l'increïble abric en technicolor. Es tracta de l'adaptació al català d'un dels clàssics d'Andrew Lloyd Webber i Tim Rice, on s'explica la història bíblica del Josep, dels seus 11 germans i d'un abric multicolor. Una obra semi-professional que de moment ha rebut molt bones crítiques per part del públic.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt recomenable, és clar!
Ho dic jo, que hi surto (com que no tinc padrins...)

RUBEN

Jordi Torras ha dit...

Hola Ruben,
Primer de tot felicitats per l'obra, encara no l'he vist, però n'he sentit bones crítiques. Així que pugui vindré. Segur que no només és recomanable pel fet que hi surtis tu... ;) ens en pots dir alguna cosa més? Així fas publicitat! Molta sort.

Anònim ha dit...

Més que recomenable! Realment espectacular! Moltissimes felicitats a tots els actors, actrius i ballarines! I sobretot al Jan Sanchez que amb el Joseph la seva carrera només ha fet que començar. El temps em donarà la raó i no tardarem a veure'l el propers muntatges! FELICITATS BUNICS!*

Jordi Torras ha dit...

La veritat es que cada vegada tinc més ganes de veure aquest espectacle! l'esteu deixant tots molt bé! us prometo que no tardaré gaire en anar-hi. Ja us diré què m'ha semblat.

Anònim ha dit...

Aquest musical és fantàstic!
el Jan Sánchez com han dit per aquí ho fa perfecte i de segur q tindrà una llarga carrera.
Els ballarins magnifics i tots els germans junts sonen molt bé, impresiona molt.