3.3.07

Un T'estimo sense complexes

Aquest és l’últim cap de setmana que es representa l’espectacle musical T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré a Sabadell. No podia deixar passar l’oportunitat de veure un muntatge d’on havien sortit molt bons comentaris i on s’hi destacava l’alt nivell tot i tractar-se d’una obra amateur. Està més que comprovat que no s’ha de generalitzar ni jutjar una obra a priori pel fet que no estigui emmarcada dins la programació professional. Aquest divendres vaig donar la raó a tots aquells que deien que aquest T’estimo no tenia res a envejar a les grans produccions.

El centre parroquial Sant Vicenç de Sabadell va viure el seu últim divendres de representació amb la platea pràcticament plena d’un públic molt receptiu que de seguida es va deixar seduir per les divertides històries que vivien els protagonistes. 4 actors i 4 actrius s’alternaven per presentar diversos moments en les relacions de parella. Els nervis de la primera cita, els dubtes davant el casament o la dificultat de cuidar els fills són alguns dels esquetxos tractats amb molt d’humor i on més d’un segur que s’hi va sentir identificat. Aquesta és la clau de l’obra. Les relacions amoroses provoquen molts mals de cap, però després de veure el T’estimo i sortir amb un somriure a la cara, la sensació és que tot no és tan greu com sembla, tothom ha passat pel mateix en algun moment de la seva vida.

La gran interpretació dels actors, la seva proximitat amb el públic, l’ambient familiar que es respirava a la sala i les ganes de passar una bona estona van ser els ingredients d’una vetllada rodona que em va deixar la sensació d’haver assistit a un molt bon espectacle. Moltes felicitats.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Jordi.
Sóc un dels integrants del T'estimo de Sabadell. Moltíssimes gràcies per venir a veure l'obra i gràcies pel teu comentari. És una peça feta amb molta il.lusió i sobretot molt d'esforç. Només aspirem a que tot plegat es vegi dalt l'escenari.
De fet l'obra ha tingut tan d'èxit que hem realitzat una pròrroga. La farem els dies 16, 23, i 30 de març i 14, 21, 28 d'abril. Esperem tornar-vos a veure molt aviat!

Jordi Torras ha dit...

Hola, benvingut al bloc! Gràcies per facilitar les dates d’aquests dies de pròrroga, de ben segur que encara hi ha molta gent amb ganes de veure aquest espectacle o, fins i tot, amb la intenció de repetir! T’asseguro que a mi no em faria res. Havia vist la producció que es va fer a Barcelona fa uns anys i em quedo, entre altres coses, amb els temes conjunts del vostre muntatge. Molta més presència a l’escenari i més força vocal gràcies al fet de doblar el número d’intèrprets. Penso que se’n treu molt més “suc”. Enhorabona i molta sort!

Per cert, ets un dels actors? quins papers desenvolupes al muntatge? Així et puc situar!

Anònim ha dit...

Jejejeje... De fet... sóc el dire. La propera vegada que vinguis, si vols repetir, puja després de la funció i fem teatre-fòrum!

Fins aviat!

Jordi Torras ha dit...

Gràcies per la invitació. Per poc que pugui m'acostaré al centre parroquial!