16.1.08

El cinema crida Mamma Mia!

Quan encara no s'ha estrenat el film musical Sweeney Todd al nostre país, des de l'altra banda de l'Atlàntic ja han anunciat una altra proposta de cara aquest 2008. Un dels musicals que actualment està tenint més èxit a la cartellera barcelonina es podrà veure a la gran pantalla. L'espectacle Mamma Mia! es converteix en una pel·lícula protagonitzada per Meryl Streep i Pierce Brosnan i es podrà veure als Estats Units el proper estiu. Està per veure si el film i l'espectacle acaben coincidint a les cartelleres de Barcelona.

2 comentaris:

Calidoscopi ha dit...

Ostres! No els hagués posat mai en una pel·lícula així a la Meryl Streep i el Pierce Brosnan. Bé, això promet tot i que si poses música d'ABBa a una cosa sempre es garantia de que funcioni, a la gent li enganxen aquestes músiques.

Molt content que el Tho dire cantant torni a l'acció!

Manresa Calidoscopi

Jordi Torras ha dit...

Es vulgui o no, el Brosnan se'l relaciona amb James Bond. Ha de ser curiós veure'l cantar. Sembla que els musicals tornen a revifar tant al cinema com al teatre, de moment són apostes segures com aquesta de Mamma Mia! esperem que aquest "boom" no es quedi en tan sols això.