17.4.09

Un banc comú per a moltsTotes la pel·lícules tenen una banda sonora, algunes passen pràcticament desaparcebudes i altres tenen la capacitat de poder ser recordades i fins i tot ser talarejades tot i el pas de temps. Però n'hi ha que no tan sols acompanyen una història a la gran pantalla, sinó que es poden convertir en una banda sonora fora de les sales de cine. Cançons com la de Ronan Keating al film Notting Hill tenen aquesta capacitat. Cadascú la porta al seu terreny personal, a la seva pròpia pel·lícula, amb la il·lusió que aquesta tingui un final feliç.

1 comentari:

Iuris.doc ha dit...

Hola,

Hem descobert el teu blog i et volem presentar l’obra de teatre STOKÖLM • THE NEW LOOK BACK IN ANGER, ja que pensem que pot ser del teu interès.
Es tracta d’una adaptació de l’obra de John Osborne, Look Back in Anger, dirigida per l’actor i director Marc Martínez. STOKÖLM es podrà veure al Teatre Borràs de Barcelona en el marc del FESTIVAL GREC’09.

A més, sortegem 300 entrades a 5 € cada una per a la funció prèvia del proper dimarts 30 de juny, a les 21.30! Visita el blog d’STOKÖLM per a saber què has de fer per aconseguir-les!

http://www.stokolm.es