10.12.05

Cap d'any amb Hedwig

El Teatre Romea ofereix una proposta pels que vulguin passar la nit de cap d’any amb teatre i música. Arriba de la mà de Daniel Anglès amb l’obra Hedwig. Un espectacle que es va estrenar a La Paloma dins el marc del Fòrum Universal de les Cultures i que ara torna per acomiadar el 2005 i donar la benvinguda a l’any nou. El 31 de desembre hi ha l’oportunitat de veure aquest muntatge del que ja s’han fet més de 50 produccions arreu del món i fins i tot s’ha fet la versió cinematogràfica. Què millor que començar l’any amb Hedwig i el seu "centímetro cabreado” en aquesta única funció.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei! Jo hi vaig ser per Cap d'any i va ser genial: el Dani Anglés, com sempre fantàstic fent bromes, la banda molt canyera i la música és molt xula.

És una llàstima que no faci temporada perquè crec que val molt la pena. De totes maneres, crec que ara al febrer la torna a fer

Jordi Torras ha dit...

Quin principi d'any més rocker que vas tenir!

Mira que fa temps que el Daniel Anglès va començar a fer aquest espectacle, però encara no l'he pogut veure. Sempre han estat franges de dies molt curtes i si no recordo malament moltes vegades entre setmana. Total, que encara no l'he vist.

No he sentit res d'ara al febrer, però si és així, espero que sigui la meva oportunitat ;)