11.3.07

Per molts anys, un musical familiar

Sembla que els musicals sobre el món de la parella i les relacions sentimentals s’han posat de moda. Mentre a Sabadell estan prorrogant funcions del muntatge T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré... degut a la bona acollida que ha tingut l’espectacle, a Terrassa estrenen el dia 16 de març l’obra original Per Molts Anys. Aquesta producció de l’Oca Underground realitzarà les prèvies els dies 16, 17 i 18 de març a la Sala Maria Plans, però oficialment no s’estrenarà fins al 30 de juny al teatre Zorrilla de Badalona. De moment podeu fer un tast del que serà l’obra amb algunes de les cançons que formen part del repertori.

4 comentaris:

Jordi Torras ha dit...

Hola Ferran! Encara no he anat a veure Grease. Està a la llista de coses pendents. Espero poder-hi anar aviat i així intercanviar opinions! Fins aviat!

Anònim ha dit...

hola jordi! :) fa molt bona pinta aket musical! aviam si ntre tots aconseguim k el kursaal programi musicals com aket, d petit format, k d bn sgur k valen tan o més la pena k ls grans produccions!

Res k spero k vagin mb els exams,e! :) i merxi x portar-me ket curs!^^
ja m'aniré passant xki!!

quida't!!!

Anònim ha dit...

Doncs sí que fa bona pinta aquest musical. Les cançons són molt maques i els actors canten molt bé. Ho anirem a veure al Zorrilla.

Jordi Torras ha dit...

Després d'una etapa plena d'exàmens i treballs, torno per seguir aquest blog ;)

Espero que tots els qui aneu a veure aquest musical aporteu el vostre comentari!!

Estic d'acord amb tu Marta, al Kursaal li falta programació de teatre musical!! Records.