12.1.06

La crítica passa per Paradís

Un dels musicals que estan actualment en cartell a Barcelona és Paradís. Una comèdia que defensa l’humor intel·ligent. Amb la participació de rostres coneguts de l’escena catalana, l’obra té un públic assegurat. Segurament força gent va ha veure el Peris cantant. Potser no saben el nom de l’actor (Pep Anton Muñoz), però van al teatre. El fet que el muntatge inclogui un actor que interpreti un personatge de ficció tant apreciat com és el Peris de la sèrie televisiva El cor de la ciutat, el somriure a la cara és inevitable al veure’l en un altre registre. Tot el públic no té aquest perfil, ni molt menys, però aquest fet hi ajuda. Des del mes passat es pot veure al Teatre Condal, però què en diu la crítica?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Jordi!!!! per fi he pogut entrar al teu blog i mirar-me'l bé. A mi m'agradaria anar a veure aquest musical, considero que pot ser molt interessant. No veig el cor de la ciutat però tot i així el fet de ser una comèdia d'humor intel·ligent atrau la meva curiositat.


Judit

Jordi Torras ha dit...

Judit, aquesta obra és una proposta força interessant, jo no me la deixaria perdre. Pel que fa al meu comentari sobre la relació del públic que va a veure l'espectacle amb el de la sèrie televisiva, no és generalitzat. Simplement que és una manera d'atraure un públic a qui l'obra potser li hagués passat per alt. Clar que per la gran majoria no és un fet decisiu per anar a veure l'obra o no. Si passes pel teatre Condal... et convido a donar la teva opinió sobre el muntatge.