10.1.06

Una crida als musicals de gran format

Aquest és un tràiler de la representació d’ El fantasma de l’òpera a Broadway. De moment, sembla que Barcelona queda al marge de musicals d’aquesta magnitud. Tant el fantasma com els felins de Cats de no tenen previst de moment passar per la capital catalana. Esperem que per poder gaudir d’aquests espectacles no ens haguem de desplaçar a Madrid. De ben segur que el Barcelona Teatre Musical s’ompliria durant mesos.

4 comentaris:

Jordi Torras ha dit...

L'atzar a vegades dóna aquestes sorpreses, i més quan es tracta de la xarxa. Espero que aquesta sigui agradable i també desitjo que a partir d'ara comparteixis la passió pel teatre musical en aquest blog. I si decideixes fer un viatge... no dubtis en fer la crònica de l'experiència! Ànims pel teu nou weblog.

Anònim ha dit...

Hola, jo he arribat fins aquí a través del fòrum d'assaig i no saps com s'agraeix un espai així.

A partir d'ara ja aniré fent visitetes ;)

Jordi Torras ha dit...

Arianna, s'agraeix la teva visita. Aquest espai està obert perquè comparteixis tot el que vulguis d'un gènere que mereix molta més dedicació que la que té. Gràcies.

Anònim ha dit...

Tens raó amb el que dius. Se li dedica poc i és un gènere força oblidat i personalment, crec que molt injustament.

Però per això tenim blogs com aquest i webs com la d'assaig o dagoll dagom... si no en parlem als qui ens agrada, qui ho farà?

Ja ens anirem veient per aquí ;)