17.1.06

L'actualitat de Broadway

Per poder estar al dia de tot el que passa a Broadway, aquesta web és una de les millors que podem trobar. Entre els continguts hi ha estrenes, crítiques, entrevistes, notícies i fins i tot hi ha l'opció comprar entrades pels diferents espectacles. Quedarà enllaçat al blog per poder consultar-ho amb més facilitat.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

felicitats pel teu blog!
Per cert, hi ha alguna manera de contactar amb tu? (email, o almenys formulari de contacte)?

Jordi Torras ha dit...

hola, primer de tot moltes gràcies pel teu comentari. Proporcionaré el meu contacte al perfil, però de moment el meu email és jotofo@hotmail.com

Anònim ha dit...

Tot i que el meu anglés d'anar per casa,molt interessant l'enllaç ;)

En veritat, és una de les millors que podem trobar, és molt complerta.

Potser allà el teatre musical està més cuidat, cosa que aquí encara ens queda força feina, però també és cert que poc a poc es va coneixent.

Jordi Torras ha dit...

La veritat és que em miro aquesta web amb la il·lusió de poder anar algun dia a Broadway. Ara mateix fan 24 espectacles musicals! I n'hi ha 12 més que s'estrenaran els propers mesos. Clar que no es pot comparar amb Barcelona però penso que hi ha suficient públic per poder fer més produccions de les que es fan ara (que no és gaire difícil) i a més de qualitat.

Fins que no pugui viatjar, aniré visionant els video previews dels espectacles :)

Anònim ha dit...

Jo tinc algún amic que altre que hi ha anat, i sempre fa una enveja...

Allà hi ha una tradició que nosaltres encara no ens hi apropem ni de lluny, però és el que dius tu, que hi ha públic suficient.

Si t'hi fixes, es fan produccions força de qualitat però sempre són els mateixos (Dagoll Dagom, El musical més petit,...) i en alguns casos són reposicions o espectacles poc arriscats. No dic que no estigui bñe, més val això que res, però hi ha molta gent que vol més.

A veure si algun dia vaig allà...a mi ni Carib ni res...on estigui Broadway "que se quite lo demás" :D