2.11.06

Els musicals del Sol

Teatre d'afeccionats però amb estructura, amb organització i amb funcionament de professionals. Així és com es defineix el concepte d’art escènica que surt del carrer del Sol de Sabadell. Allà hi trobem el Teatre del Sol. La seva companyia, també amb el mateix nom, crea a partir de la il·lusió i el treball obres que no tenen res a envejar als grans muntatges que es poden veure a la capital catalana. Moltes de les obres que s’han fet al Teatre del Sol són teatre de text, però podem trobar algun musical entre les seves produccions. Aquesta companyia destaca per haver portat el musical Working al nostre país per primera vegada, i fa ben poc vam poder Fama, el Musical al Teatre Tívoli de Barcelona després de representar-se 4 mesos a Sabadell formant part de la producció local. Des del més de febrer fins al maig d’aquest any s’ha representat Casting, un musical molt animal destinat al públic infantil i ara la companyia ha adquirit els drets d’un musical anomenat Joseph. En aquests moments s’està treballant en aquest muntatge que es basa en la història bíblica de Josep i els seus germans. Esperem que ben aviat es pugui gaudir d’aquest nou espectacle.

2 comentaris:

Eva Dominguez ha dit...

Celebro que mantinguis el teu blog i que ho facis amb criteris molt professionals. Crec que hauries d'incorporar el vídeo, fent petites entrevistes i copsant la impressió dels espectadors a la sortida dels espectacles... Augmentaràs considerablement l'atractiu.

Jordi Torras ha dit...

D'aquí poc aquest blog farà un any! He passat èpoques de tot, però ara tinc una mica més de temps per dedicar-hi. Gràcies per les teves recomanacions, intentaré millorar aquest espai tant com pugui.