15.10.07

El Musical més Petit a Manresa


Manresa serà una de les últimes ciutats que veurà el darrer espectacle d'El Musical més Petit, Tu, jo, ell, ella... i 10 anys més. Segons la web de la companyia, la última parada de la gira serà el 4 de novembre a Taradell, però abans, el 27 d'octubre hi ha l'oportunitat de veure aquest musical al Teatre Kursaal de la capital del Bages. L'actriu Xènia Garcia, que formava part del repartiment inicial, ha estat substituïda per Marina Pastor per compromisos professionals. A Manresa hi ha programada tan sols una funció que serà dissabte dia 27 a 1/4 d'11 de la nit.

4 comentaris:

Calidoscopi ha dit...

Quina il·lusió poder anar veure el Musical més petit a Manresa. A veure si m'hi deixo caure...

Felicitats per haver représ el bloc!

Manresa Calidoscopi

Jordi Torras ha dit...

Aquesta companyia té un bon nombre de seguidors al Bages, segur que tornen a repetir l'èxit que van tenir quan ja van portar aquest espectacle fa 10 anys. És una gran recomanació.

Destacar també tota la programació que s'està fent al Kursaal!! Hi ha molta qualitat i varietat.

Isabel ha dit...

Eis noi! sembla que t'has animat a reprendre el blog!! jejeje ben fet ;). És veritat que el Kursaal s'ha posat les piles en oferir una programació rodona, per a tots els gustos i d'una gran qualitat artística, entre la que hi ha l'espectacle del musical més petit. Amb tanta propaganda i després del petit aperitiu que ens has regalat... ja tinc ganes de veure'ls en escena. A vera si puc combinar-m'ho.

Jordi Torras ha dit...

Per poc que pugui hi aniré segur. Si algú encara està indecís, properament oferiré un altre aperitiu ;) En aquest cas es tracta del concert per commemorar el desè aniversari d’Els Miserables. Gran part del repertori de l'espectacle d'El Musical més Petit és d'aquest gran musical.