28.10.07

Una nit de música i records al Kursaal

“Venir a Manresa sempre és molt especial”. Amb aquestes paraules el director de la companyia el Musical més Petit, Daniel Anglès, es va dirigir al públic que ahir es va aplegar al teatre Kursaal de Manresa per veure l’espectacle Tu, jo, ell, ella i 10 anys més. Al final del muntatge, en nom de tots els integrants de la companyia va voler agrair el suport que han rebut des de la Catalunya central durant aquests 10 anys d’existència. “Avui hem vist cares conegudes” va dir Daniel Anglès i recordava que Manresa va ser la primera ciutat on es va desplaçar la companyia quan va sortir de Barcelona. “Era el primer bolo que fèiem i no teníem ni idea de com es feia” recordava amb humor mentre es guanyava la complicitat amb el públic. Aquestes paraules i un fragment a capella de la cançó Tot el poble cantarà del musical Els Miserables van posar el punt i final a un muntatge que va deixar satisfet a seguidors de la companyia i del teatre musical.

Va ser pràcticament una hora i mitja on es van interpretar sense pausa algunes de les cançons més destacades de la història dels musicals. Cats, Els Miserables, el Fantasma de l'Òpera o Evita van ser alguns dels muntatges que s’inclouen dins el repertori del Tu , jo, ell... A més de cançons que no figuraven a l’espectacle original com La clau per obrir la porta o Desert que s’inclou dins el disc Desert Blanc que va enregistrar la companyia l’any 1998. Medley Evita va ser la peça que va despertar més aplaudiments entre el públic. Precisament va ser en aquest moment on el bagenc Sergi Cuenca va demostrar la seva polivalència. A part del piano, que va ser l’únic acompanyament al llarg de l’espectacle, amb una guitarra i un acordió va posar les notes a les cançons del musical d’Eva Perón. La música, les veus i els records van ser els protagonistes d’aquest espectacle que commemora el desè aniversari de la companyia.

2 comentaris:

Calidoscopi ha dit...

Va ser molt emotiu! Va ser divertit quan va dir que primer no sabia si estava nerviós perquè no trobava aparcament o per venir al kursaal. Un bon discurs, proper i sincer.

L'espectacle sorprenent! Sembla mentida que només amb un piano es puguin fer tantes coses. I l'escenografia tant senzilla, feta a la mínima expressió. I la polivalència de Sergi Cuenca tocant el piano, la guitarra i l'acordió...

Vaig quedar ben satisfet la nit de dissabte!

Manresa Calidoscopi

Jordi Torras ha dit...

Com tu, la majoria en van quedar satisfets. És veritat que no és gran muntatge, però no cal més. En molts espectacles s'ha d'enlluernar amb grans coreografies i efectes de llum per agradar. El Musical més Petit té la capacitat d'omplir l'escenari tan sols amb les veus i això és més que suficient.