23.11.06

Desè aniversari al Temporada Alta

El Musical Més Petit arriba al Festival de Tardor de Girona Temporada Alta. Ho farà demà divendres i dissabte amb l'espectacle Tu, jo ell, ella... i 10 anys més, que es posarà en escena dins els actes de celebració del desè aniversari de la companyia.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Jordi!!
Sóc la Marta! (la dl cotxe jeje). Ara he estat mirant el teu blog i tns coses molt interessants :) a mi m'agradaria molt nar a veure aket spectacle dels 10 anys dl musical més petit, segur k deu estar molt bé...

Tal com t'he dit aket matí et passo les dires de la pàgina web d l'empresa de me germana(http://www.thaira.net/) i del seu blog, k jo tb hi escric a vegades ;P (http://www.ideoflexia.com/)

Ja em diràs kè et semblen... a ideoflexia hi escriuen coses mul interessants, ja ho veuràs :) i si ho vols, tb pots deixar comentaris :)

Jo tb tinc una pàgina, po és un fotolog tipic k té molta gent... jejeje (www.fotolog.com/marteta85) i tb hi vai escribint el kem passa i tal... si vols tb passa-t'hi! jejej

Apali, ja t'he deixat deures ;P Ja ens anem scribint xki! ns veiem! :)

Jordi Torras ha dit...

Hola Marta! Doncs tens l'oportunitat de veure aquest espectacle per cap d'any o durant la primavera de l'any que ve. Faran gira per Catalunya i amb una mica de sort potser venen a Manresa i tot ;)

M'han agradat molt les pàgines que m'havies recomanat que visités, Thaira té uns propostes de disseny molt interessants i innovadores per pàgines web. Els felicito i els desitjo molta sort amb els dos projectes.

Espero que tu no deixis de visitat T'ho diré cantant... ;) Fins aviat!!